Menu

Papillon Roze Ballettas Holografisch "I Love Ballet" 21PK9914

Papillon Roze Ballettas I Love Ballet 21PK9914 Uitverkocht
€ 22,99
+
Papillon
€ 22,99
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

 

Let op : Het artikel is uiterkocht.

 

Papillon 21PK9914 is een schattige ballettas. Het holografisch roze materiaal schittert in het licht en maakt de tas tot een echte eyecatcher. Bovendien is dit vinyl materiaal gemakkelijk schoon te houden. De voorkant heeft een afbeelding van spitzen in een zilver hartje met daaronder de gestikte tekst “I love ballet”. Dit maakt de tas tot een ideaal cadeautje voor jonge ballerina’s en ballet liefhebbers. 

De roze ballettas van Papillon kan op vele verschillende manier gedragen worden. Onder andere aan de twee handvaten aan de bovenkant, de verstelbare schouderriem of zelfs aan het handvat aan de zijkant. Naast het hoofdvak met rits is ook de zijkant voorzien van een extra ritsvakje, zodat bijvoorbeeld de balletschoenen apart van de balletkleding gehouden kan worden. De zoete roze hartjes hangers aan de ritsen maakt de tas helemaal af!