Hier vindt u de maattabellen voor danskleding en dansschoenen van Papillon. Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, kunt u het beste uw eigen Europese maat opgeven. Al eerder hetzelfde artikel gehad? U kunt bij de opmerkingen van uw bestelling de Papillon maat die u wenst te ontvangen noteren.

Deze maattabellen zijn slechts ter indicatie. De echte maat kan per model iets afwijken van de maat die in de maattabel of in het artikel staat. 

 

Danskleding

Bovenaan de maattabel vindt u de maten van Papillon panty's. Links vindt u de artikelnummers. De grijze vlakken geven aan in welke maten het artikel verkrijgbaar is. Onderaan de maattabel vindt u de algemene maten conversie van danskleding voor kinderen en volwassenen.

 

Dansschoenen

Deze maattabel geeft de maten van balletschoenen, dansvoetjes en danssneakers voor kinderen en volwassenen aan. In iedere onderste rij vindt u de Papillon maten en in de bovenste rij vindt u de bijpassende Europese schoenmaten. Bij de tabel van de Papillon PA1513/PK1513 danssneakers is ook een middelste rij waar de oude maatvoering wordt aangegeven. De turnschoenen en jazzschoenen staat niet aangegeven in de tabel, maar vallen over het algemene volgens standaard EU of US maten.

Papillon dansschoenen maattabel 2022