Hier vindt u de maattabellen voor danskleding en dansschoenen van Papillon. Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, kunt u het beste uw eigen Europese maat opgeven. Al eerder hetzelfde artikel gehad? U kunt bij de opmerkingen van uw bestelling de Papillon maat die u wenst te ontvangen noteren.

Deze maattabellen zijn slechts ter indicatie. De echte maat kan per model iets afwijken van de maat die in de maattabel of in het artikel staat. 

 

Danskleding

Bovenaan de maattabel vindt u de maten van Papillon panty's. Links vindt u de artikelnummers. De grijze vlakken geven aan in welke maten het artikel verkrijgbaar is. Onderaan de maattabel vindt u de algemene maten conversie van danskleding voor kinderen en volwassenen.

 

Dansschoenen

De bovenste maattabel geeft de maten van balletschoenen, jazzschoenen en danssneakers voor volwassenen aan. In de bovenste rij vindt u de bijpassende Europese schoenmaten. De middelste tabel laat de maten van gymschoenen zien, deze lopen in Europese maten en vallen goed naar maat. In de onderste maattabel vindt u de kindermaten van balletschoenen en danssneakers.