Menu
  •  
  •  
  •  

Dames balletrokjes papillon

32 64 96 Standaard Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
Quick View
Bestseller
Papillon PA3070 Kort Balletrokje
Papillon PA3070 Kort Balletrokje is gemaakt van luchtige en sterke Polyamide. Dit overslag Balletrokje sluit met twee haakjes en heeft een elastische boord. Het half transparante effect van de voile stof geeft het Papillon PA3070 Kort Balletrokje&nbs... Meer
€ 16,99
€ 16,99
Quick View Papillon PA3071 Zwarte Lange Wikkelrok voor Dames
Deze Papillon balletrok PA3071 reikt ongeveer tot aan de knieën en is dus wat langer dan het standaard model balletrokje. Het materiaal bestaat uit polyamide, beter bekend als nylon, en staat bekend om de stugheid van de stof. Dit rokje zal dan ook niet zo snel kapot ga... Meer
€ 21,99
€ 21,99
32 64 96 Standaard Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Papillon Balletrokjes voor Dames

Papillondanskleding.nl heeft een ruim aanbod dames balletrokjes. Een balletrokje van Papillon is een goede toevoeging aan de ballet outfit voor dames. Als u een balletpakje draagt, kunt u daar een rokje aan toevoegen als een prachtig accessoire. Het is een goed idee om te kiezen voor een los rokje, zodat u kunt afwisselen tussen verschillende pakjes en rokjes.

Balletrokjes voor dames zijn beschikbaar in verschillende soorten modellen. U heeft de keuze uit een wikkelrokje of een tutu. Daarnaast zijn er verschillende lengtes te verkrijgen. De wikkelrokjes van Papillon wordt bevestigd door middel van haakjes of kunt u vastknopen. Een tutu is erg mooi voor zowel in de balletles als tijdens een voorstelling. De tutu’s van Papillon hebben een elastische band, wat het omkleden gemakkelijk maakt.

 

De dames balletrokjes zijn beschikbaar in de kleuren roze en zwart. De balletrokjes zijn gemaakt van een doorzichtig en luchtig materiaal, waardoor de benen goed zichtbaar blijven tijdens het dansen. De tutu’s zijn gemaakt van kwalitatief tule. Een balletrokje maakt de balletoufit helemaal af.

Meer